Our careers

Met de juiste kernwaarden aan de slag

Werken bij Andi betekent deel uitmaken van een innovatief en groeiend bedrijf waarin veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat (potentiële) medewerkers zich herkennen in onze kernwaarden.

Door het uitdragen van onze kernwaarden blijven we verwachtingen overtreffen en daarmee onze klanten verbazen. Daar zijn we trots op en dat realiseren we met een team “Andianen” dat een hart voor Andi én voor elke klant uitstraalt. We blijven groeien en ontwikkelen, dat biedt kansen voor onze medewerkers maar ook ruimte voor nieuw talent.

Onze kernwaarden

wij doen wat we zeggen

wij zijn altijd betrokken

wij denken in oplossingen

wij ontwikkelen ons

Carrièremogelijkheden

Wij zijn een erkend SBB stagebedrijf en zoeken regelmatig nieuwsgierige en enthousiaste talenten die willen leren hoe je met theoretische kennis in de praktijk aan de slag kunt. Talenten met een eigen visie die iets willen toevoegen aan ons team.

Ook als er momenteel geen (stage-)vacature is die aanspreekt horen wij graag hoe studenten denken bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van ons bedrijf en onze klanten. Mail hiervoor de motivatiebrief en het cv naar [email protected].