interieur en inrichting

Je marketing- en reclame inspanningen zijn gericht op één ding: klanten naar jouw bedrijf trekken! Maar de klantreis stopt natuurlijk niet nadat ze de drempel letterlijk en figuurlijk over zijn. Met een aantrekkelijk interieur, helemaal in lijn met jouw huisstijl en imago, zorg je dat de klant jouw merk optimaal beleeft. Blueprint Visuals helpt je om dit tot in de puntjes te verzorgen.

buitenreclame

Natuurlijk wil je dat jouw doelgroep je naam of boodschap te zien krijgt. Online is deze makkelijk te targeten maar offline is dit een stuk lastiger. Buitenreclame bevindt zich letterlijk op het pad dat je doelgroep dagelijks aflegt. Tijdens hun reis naar werk, boodschappen, familie en vrienden nemen ze steeds bewust én onbewust je bedrijfsnaam en boodschap in zich op. Blueprint Visuals weet met buitenreclame je doelgroep op iedere route te bereiken.

evenement en beurs

Een beurs of event is een ideaal moment om op informele kennis te maken met jouw klant. Hoewel je je meestal op neutraal terrein bevindt, wil je wel dat jouw boodschap opvalt! Blueprint Visuals helpt je om op te vallen tussen de vele stands en concurrenten. Natuurlijk vergeten we daarbij niet dat je je potentiële nieuwe klant ook iets wilt meegeven, zoals een flyer of visitekaartje. Samen maken we van jouw beursbezoek een succes: van aankleding tot promotiemateriaal.