Healthcare & Life Sciences

Andi is al tientallen jaren actief als leverancier en partner van drukwerk aan diverse internationale bedrijven in Healthcare & Life Sciences. Deze sector vraagt, naast maatwerk, om specifieke kennis en oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie en kwaliteitsbewaking. Daarom werken wij met een speciaal Healthcare & Life Sciences -team waarmee wij in staat zijn om de uitdagingen, die kenmerkend zijn voor deze sector, samen met onze klanten aan te gaan.

Via vaste contactpersonen met sectorspecifieke kennis en specialisten op het gebied van strategie en quality beoordelen wij continue de processen van onze klanten en kunnen hierdoor proactief verbetervoorstellen doen om de ‘total cost of ownership’ te verlagen. We hebben voor diverse bedrijven maatwerk oplossingen ingericht, zoals printing on demand, online portals, bestelpatroon analyse, voorraadbeheer en just-in-time leveren

Onderwijs & overheid

Onderwijsinstellingen gebruiken elke dag drukwerk en laten dit vaak in grote oplages produceren. Bij Andi pakken we dit anders aan. Via onze online portal bestellen medewerkers van de onderwijsinstelling exact wat zij nodig hebben. Dit geldt ook voor het repro werk dat medewerkers en studenten dagelijks nodig hebben. Wij bieden meerwaarde door slimme oplossingen als printing on demand, personaliseren van drukwerk, bestellen via online portals, voorraadbeheer en faciliteren van alle repro werk. Andi Smart Print Solutions verzorgt tevens drukwerk voor verschillende overheidsinstellingen en is nauw betrokken bij de duurzaamheidscriteria. Belangrijk vinden wij onze social return policy. In elke aanbesteding maken wij op het gebied van social return afspraken, met als doel actief een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie. Dat doen we door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen ons bedrijf te werk te stellen.

Industrie

Wij verzorgen uiteraard ook drukwerk voor industriële bedrijven. Of het nu gaat om communicatiedrukwerk, handelsdrukwerk, industrieel drukwerk of verpakkingsdrukwerk. Denk bijvoorbeeld aan BTW-documenten, blocks en sets in doordruk/schrijfpapier, etiketten, badges, wikkels, catalogi, brochures, instructies, lesmateriaal of handleidingen. Andi doet het allemaal.

Ook voor deze tak is onze online portal en het printing on demand systeem een slimme en efficiënte oplossing.