wij bieden high-quality standaardoplossingen afgestemd op jouw behoefte

verpakken & herverpakken

samenvoegen van losse componenten tot eindproduct

bijvoegen of bundelen van belangrijke documenten (zoals handleidingen, gebruiksaanwijzingen, brochures en dergelijke)

labelen, etiketteren, (bar)codes & anti-diefstal tags

wikkelen & krimpen van producten

kwaliteitscontroles

personalisatie & persoonsgerichte verpakkingen

Logistiek

Healthcare & Life Sciences

Wij leveren Value Added Solutions voor Healthcare & Life Sciences. Denk aan toepassingen voor ziekenhuizen, zorginstellingen, onderzoekinstituten en bedrijven die medische technologie of geneesmiddelen leveren. Andi is al tientallen jaren actief als leverancier en partner aan diverse internationale bedrijven in deze industrie. Zoals je kunt voorstellen, hoort bij medische apparatuur en geneesmiddelen een duidelijke gebruiksaanwijzing en aanvullende informatie.

Andi Value Added Solutions kan het hele proces op zich nemen om producten en middelen te verpakken en hierbij alle benodigde informatie en documentatie toe te voegen. Denk aan: gebruikershandleidingen, gebruiksaanwijzingen, brochures, folders, formulieren, facturen, programmeerkaarten, dagboeken en noem maar op. Bovendien regelen wij een volledige traceerbaarheid van producten, labeling, kwaliteitscontroles, voorraadbeheer en het logistieke proces. Middels onze workflows en expertise zorgen wij dat het goede product in smetteloze staat bij de klant terecht komt.

Onderwijs & overheid

Andi Value Added Solutions maakt het mogelijk om producten en informatie in één verpakking bij elkaar te bundelen, zodat iedere leerkracht of leerling alle benodigde informatie gebundeld tot zijn beschikking heeft. De onderwijsinstituten hoeven hierdoor niet zelf nog alle documenten bij elkaar te zoeken, maar hebben een handig pakket van de middelen die zij nodig hebben; bijvoorbeeld voor 1 semester alles bij de hand. Een ander voorbeeld is een talenspel dat wij produceerden, waarbij alle losse onderdelen van het spel in een doos handzaam werden samengevoegd en daarna verpakt.

Andi verzorgt bovendien drukwerk voor verschillende overheidsinstellingen. Dankzij onze personalisatie mogelijkheden kunnen instanties gericht communiceren naar bewoners in een bepaalde wijk. We kunnen bijvoorbeeld producten en documenten bundelen en gepersonaliseerd verpakken en meerdere items tot een pakket samenvoegen. Ook is het voor intern gebruik handig om informatie en dossiers gebundeld te ontvangen. Doordat het bij Andi geoutsourced wordt, besparen instanties hiermee veel tijd en kosten.

Industrie

Andi Value Added Solutions zorgt voor de verdere handelingen of bewerkingen aan goederen, die extra waarde toevoegen. Onze uitgebreide Value Added Solutions zijn gemaakt om jouw logistiek efficiënter en effectiever te maken, zodat je organisatie flexibeler wordt. Wij bieden onze ondersteuning tot in het kleinste detail aan zodat jij kunt doen waar je goed in bent; ondernemen.

Oplossingen waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld het bijvoegen van gebruikershandleidingen en gebruiksaanwijzingen aan producten. Of bijvoorbeeld het bijvoegen van folders, brochures, facturen, programmeerkaarten of kortingsbonnen. Ook kunnen wij meerdere producten en drukwerk samenvoegen tot een product. Daarnaast kun je denken aan een tijdelijke promotie waarbij je bijvoorbeeld de verkoop van een bepaald product wilt verhogen en er een gratis product of flyer bij wilt geven. Ten slotte kun je denken aan het samenstellen van kerstpakketten met gepersonaliseerde items en kerstkaarten of het realiseren van een saleskit met voorbeelden, brochures en informatie die je helpen jouw salespitch te versterken.